Bilim Anaokulu
Yıldırım Mah. Şevin Sk Hacı Mahmut Yavuz Lisesi yanı Suruc./Şanlıurfa

VİZYON

Tüm paydaşların yetkinliklerini harekete geçirerek sevgi ve güven ortamı içinde; bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, kültürel ve manevi değerlere saygılı, yeterliliklerinin farkında olan, problem çözme becerisine sahip, kendine güvenen, yaratıcı ve başarılı öğrenciler yetiştirerek ilköğretime ve geleceğe hazırlamak.

MİSYON

- Pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak, - Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek, - Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamak,

Öğretim Şekli :ikili

ikili

7:30 - 12:30 12:30 - 17:30

kalorifer

ilçe merkezine 1-2 km. İl´e 40 km

Yıldırım Mh. Şevin Sk.no:44 HACI MAHMUT YAVUZ Lisesi Yanı

Diğer Hususlar

OKULUMUZ KENDİ MUTFAĞINDA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SABAH KAHVALTISI VE ÖĞLE YEMEĞİ HİZMETİ VERMEKTEDİR.